Vaardigheden en Diensten

Webdesign

Een succesvolle website ziet er geweldig uit, valt op ten opzichte van zijn concurrenten en is vooral gebruiksvriendelijk. Bij Mobiwebz brengt ons team van grafisch ontwerpers en technici uw merk, website en onderneming tot leven.

We creëren een perfecte balans tussen functionaliteit en visuele elementen en komen zo tot een online aanwezigheid die bruikbaar is voor iedereen op verschillende devices. Hoe men uw site ook bekijkt, op de pc, laptop, tablet of mobiel wij laten hem functioneren voor iedereen.

Toegankelijk Webdesign is essentieel in de hedendaagse wereld daar je makkelijk mobiele gebruikers kan verliezen als ze toekomen op een site die niet mobiel vriendelijk is.

Hoe werken wij:

In het beginstadium zullen we rechtstreeks met de klant overleggen om volledig te begrijpen wat voor hem en zijn merk echt van belang is. We tonen je voorbeelden, sketches van andere klanten die je zullen helpen een duidelijk beeld te krijgen van de website zelf.

Vervolgens gaan we aan de slag met je ideeën, inspiratie en wensen en bouwen een volledig werkende demo website. Zo kan je alle functies kan uittesten en ons kan vertellen wat je leuk vind en wat niet. Dit gebeurt steeds in samenspraak me de klant zodat we er zeker van zijn dat hij 100% tevreden is met het eindproduct.

Eens je tevreden bent met het eindproduct zullen onze techniekers de site activeren op je domein.

Mobiele Ontwikkeling

Voor klanten wiens zaak momenteel nog niet mobiel vriendelijk is kan Mobiwebz een verscheidenheid aan oplossingen aanbieden om je te helpen je zaak te vergroten en meer klanten aan te trekken.

Mobiele Websites:

Wij creëren functionele en visuele mobiele websites die eigenschappen bevatten om de gebruiksvriendelijkheid voor uw klanten verhogen zoals 1 klik belknoppen, 1 klik kaartknoppen, vinger vriendelijke knoppen, makkelijk leesbare menu’s en sociale media interactie.

Tegen 2014 zal het gebruik van Mobiele Internet desktop internet hebben overgenomen

Hoe werken wij:

In het beginstadium zullen we rechtstreeks met de klant overleggen om volledig te begrijpen wat voor hem en zijn merk echt van belang is. We tonen u een live demo die gebaseerd is op wat uw bestaande website bevat maar dan in een mobielvriendelijke versie. We doorlopen alle elementen die belangrijk zijn voor mobiele gebruikers en helpen u om uw bestaande inhoud om te zetten naar een mobiele website.

Vervolgens gaan we aan de slag met uw ideeën, inspiratie en wensen en bouwen u een volledig werkende demo website die u op uw eigen mobiel kan bekijken en aan uw medewerkers kan laten zien. Zo kan u alle functies proberen en uittesten en ons vertellen wat u leuk vind en wat niet. Dit gebeurt steeds in samenspraak me de klant zodat we er zeker van zijn dat hij 100% tevreden is met het eindproduct.

Als u eenmaal tevreden bent met het eindproduct zullen onze technici de site activeren en een automatische link aanmaken op uw bestaande website. Dit betekent dat gebruikers automatisch naar uw mobiele website geleid worden als ze de site op hun mobiel bekijken.
U hebt als klant ook volledige toegang tot het CMS systeem backoffice van uw mobiele site zodat u de inhoud kan bijwerken hoe en wanneer u dat wilt. U krijgt ook volledige toegang tot de statistieken van de mobile website zodat u zelf de resultaten kan bijhouden.

Mobiele App Ontwikkeling:

Wat uw budget of vereisten ook zijn wij bij Mobiwebz kunnen een mobiele app bouwen die aan uw eisen voldoet. We bouwen interactieve en volledig functionele mobiele apps voor zowel IOS als Android systemen.

Wij bieden volledige overleg- en brainstormsessies aan, die zowel sociale media als offline marketing bevatten om u te helpen het beste uit uw app te halen.

89% van de smartphone gebruikers tijd wordt besteed aan mobiele apps

Hoe werken wij:

In het beginstadium zullen we rechtstreeks met de klant overleggen om volledig te begrijpen wat voor hem en zijn merk van belang is. We tonen u voorbeelden, sketches en producten van andere klanten om u te helpen een duidelijk beeld te krijgen van de mobile app zelf.

Vervolgens gaan we aan de slag met uw ideeën, inspiratie en wensen en bouwen een volledig werkende demo app die u op uw eigen mobiel kan bekijken en aan uw medewerkers kan tonen. Zo kan u alle functies uittesten en ons vertellen wat u leuk vind en wat niet.

Als u eenmaal tevreden bent met het eindproduct zullen onze technici uw site activeren binnen de appstore of playstore zodat men het kan downloaden. Zo nodig zullen we u bijstaan met een blijvende marketing oplossing om het downloaden van de app te bevorderen en meer uit uw app te halen. We voorzien u ook maandelijks van statistieken zo kan u zien hoe uw app het doet.

Sociale Media

Sociale Media

Sociale media is voor bedrijven een essentieel onderdeel geworden van de online marketing. Het hebben van een solide strategie is tegenwoordig een vereiste om u te helpen relaties op te bouwen met de gemeenschap en verbintenissen aan te gaan met klanten om zo meer te kunnen verkopen. Mobiwebz kan u verschillende oplossingen aanbieden die u te helpen om uw sociale aanwezigheid te vergroten.

72% van alle internet gebruikers zijn nu actief op sociale

Sociale Media School:

Mobiwebz biedt een scholing aan voor kleine en middelgrote ondernemingen om hen te helpen hun aanwezigheid op de sociale media te vergroten. Deze oplossing is een geweldige manier om het startschot te geven voor uw sociale media campagne en is zeer geschikt voor starters.

Hoe werken wij:

De sociale media scholing is een 3 maanden durende inleiding in de wereld van de sociale media. We zorgen voor alles zodat u volledig uitgerust bent om u op de sociale media te begeven met een duidelijk inzicht van hoe het werkt en wat men van u verwacht. We doorlopen alle elementen die belangrijk zijn voor de sociale media en maken een aangepast Facebook en Twitter ontwerp voor elke individuele klant.

Vervolgens krijg u een schema dat u vertelt wanneer, hoe vaak en wat u moet posten. We geven u een doorlopende training en ondersteuning zodat we zeker zijn dat u slaagt en helpen u ook met het onderzoeken van wat werkt en wat niet. Elke maand geven we een opleidingscursus om u te helpen met uw sociale media en om te zien welke vorderingen u gemaakt hebt. U krijgt van ons alle middelen die u nodig hebt om uw online aanwezigheid op de sociale media succesvol te beheren en te behouden. U kan ook verder netwerken met andere cursisten en voortdurend aanvullende trainingen krijgen dankzij de Sociale Media Scholing Groep sessies.

Complete Sociale Media Campagnes:

Mobiwebz biedt ook complete sociale media management campagnes aan die volledig aangepast zijn aan uw onderneming. Deze oplossing is perfect voor ondernemingen die een hoger niveau van marketing vereisen maar zelf niet de nodige tijd hebben om hier in te investeren.

Hoe werken wij:

In het beginstadium zullen we rechtstreeks met de klant overleggen om volledig te begrijpen wat voor hem en zijn merk van echt van belang is. We doorlopen al uw bestaande online profielen, uw kalender of uw evenementen en ontwerpen een solide strategie die we naderhand kunnen toepassen.

Vervolgens creëren we een complete campagne en nemen we het beheer van uw sociale profielen over. Mobiwebz helpt u met klantenbinding, met het opbouwen van een publiek op en met het stimuleren van uw actuele evenementen.

Als u dit wenst zullen we u helpen met een blijvende marketing oplossing om meer interactie zoals wedstrijden, promoties en ontwerpen aan te moedigen.

We sturen u ook elke maand een volledig rapport over hoe de sociale media campagne het doet.

Ontwerp

Ontwerp:

Een kwaliteitsontwerp en drukwerk is essentieel voor de presentatie van uw onderneming en Mobiwebz kan u een complete oplossing aanbieden. Van speciaal ontworpen logo’s, flyers, posters, tot reclameborden en vlaggen. We kunnen elk ontwerp aanbieden dat aan de vereisten van uw onderneming voldoet.

Eerste indrukken zijn voor 94% ontwerp gerelateerd

Hoe werken we:

In het beginstadium zullen we rechtstreeks met de klant overleggen om volledig te begrijpen wat voor hem en zijn merk van belang is. We houden een brainstormsessie samen met u en laten voorbeelden, sketches en producten van andere klanten zien die u helpen een duidelijk beeld te krijgen van wat er nodig is.

Vervolgens gaan we aan de slag met uw ideeën, inspiratie en wensen waarmee we een paar klad ontwerpen creëren van wat u nodig hebt. Hierna zullen we met u bespreken wat u leuk vind en wat niet aan de ontwerpen en welke eventuele wijzigingen u wenst door te voeren. Dit gebeurt steeds in samenspraak me de klant zodat we er zeker van zijn dat hij 100% tevreden is met het eindproduct.

Als u eenmaal tevreden bent met het eindproduct zullen we u voorzien van alle documenten zodat u deze zelf kan afdrukken of als u dat wenst kunnen wij ook het drukwerk zelf afhandelen.

Marketing

Marketing:

U hebt uw zaak opgestart maar u vind moeilijk nieuwe klanten? Mobiwebz heeft de oplossing om nieuwe klandizie te verkrijgen en alle marketing zorgen uit handen te nemen. Afhankelijk van uw onderneming en klanten kunnen we u een aangepaste plan van aanpak bieden en garanderen we u resultaten.

Het internet heeft de manier waarop mensen zoeken, ontdekken, delen, kopen en connecten fundamenteel gewijzigd

How werken wij?

Als eerste zoeken we de problemen. We gaan samen zitten en doorlopen alles wat u momenteel reeds doet. We maken een volledige analyse van de onderneming en onderzoeken wat werkt en wat niet en welke gebieden in aanmerking komen voor verbetering.

Vervolgens creëren we een compleet marketing plan/strategie dat gebaseerd is op de ideeën waarover we samen gebrainstormd hebben. We ontwikkelen een compleet actieplan en vertellen u hoe dit toegepast gaat worden en hoe het in uw bestaande budget past.

Tenslotte bezoeken we u onderneming ook regelmatig en geven u op een wekelijkse/tweewekelijkse/maandelijkse basis meetbare resultaten. We laten u ook zien hoe u dit zelf kan bijhouden en hoe u zowel met uw feedback als met die van uw klanten aan de slag kan om de respons en verkoop te vergroten.

Fotografie

Fotografie:

Het creëren van een visuele indruk van uw onderneming is zeer belangrijk als potentiële klanten u voor de eerste keer benaderen. Omdat de eerste indruk voor 94% van de mensen de manier is waarop ze een onderneming beoordelen is het pronken met uw onderneming door middel van recente foto’s essentieel. Mobiwebz biedt een legio aan fotografische oplossingen van professionele ondernemingsfoto’s tot virtuele tours zoals Google 360 graden panoramische tours.

Hoe werken wij:

In het beginstadium zullen we samen met onze professionele fotograaf rechtstreeks met de klant overleggen om volledig te begrijpen wat voor hem en zijn merk van belang is. We houden samen met u een brainstormsessie en tonen u voorbeelden uit onze portfolio en van andere klanten die u zullen helpen om een duidelijk beeld te krijgen van wat nodig is.

Onze fotograaf komt langs op een overeengekomen tijdstip en zal alles uitvoeren zoals overeengekomen werd in de briefing. Hij zal u duidelijk zeggen wat er van u en uw onderneming verwacht wordt en waar u moet voor oppassen.

Zodra het project volledig afgewerkt is zal het eindproduct tijdig worden afgeleverd . Indien er wijzigingen aangebracht dienen te worden, moeten deze doorgevoerd worden voor de uiteindelijke levering.